Antena 3 CNN Politică Vosganian, despre acuzaţiile DIICOT: Este pentru prima oară când un ministru este tras la răspundere pentru atribuţiunile sale

Vosganian, despre acuzaţiile DIICOT: Este pentru prima oară când un ministru este tras la răspundere pentru atribuţiunile sale

Vosganian, despre acuzaţiile DIICOT: Este pentru prima oară când un ministru este tras la răspundere pentru atribuţiunile sale
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    14 Sep 2013   •   19:46

Ministrul liberal al Economiei, Varujan Vosganian, acuzat de complot şi subminarea economiei naţionale, a fost invitatul Oanei Stancu, sâmbătă seară, la emisiunea "Exces de putere".

"Naţiunea română trebuie să ştie că în acest moment eu nu am nicio calitate în justiţie. Justiţia îşi începe demersul abia în clipa în care Senatul, potrivit legilor României, decide dacă ceea ce am făcut eu era rezultatul atribuţiilor de serviciu sau încălca aceste atribuţiuni", a spus Vosganian, sâmbătă, la Antena 3.

Varujan Vosganian a declarat că este pentru prima oară când un ministru este tras la răspundere pentru atribuţiunile sale.

Comisia juridică a Senatului se va întruni în 18 septembrie, în şedinţă secretă, pentru a studia materialul probator în cazul ministrului Vosganian, pentru care Parchetul de pe lângă ICCJ a cerut începerea urmăririi penale.

Varujan Vosganian este acuzat de complot şi subminarea economiei naţionale, fapte comise în perioada 2006-2008 când era tot ministru al Economiei în cabinetul condus la acea vreme de Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte şi
:

Vosganian: Băsescu şi Boc trebuie să fie în acelaşi dosar cu mine, iar şefii Serviciilor să răspundă

Vosganian: Dacă preşedintele îmi cere suspendarea, eu demisionez cu un minut înainte


Antonescu: Vosganian va răspunde tuturor acuzaţiilor, categoric se consideră nevinovat

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Exces de putere cu Oana Stancu şi Adrian Ursu"


×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close