Antena 3 CNN Actualitate Vreau să ajut! Un simplu SMS la 848 poate salva viaţa unei fetiţe de 9 ani

Vreau să ajut! Un simplu SMS la 848 poate salva viaţa unei fetiţe de 9 ani

Vreau să ajut! Un simplu SMS la 848 poate salva viaţa unei fetiţe de 9 ani
01 Iun 2013   •   21:11

Andreea are 9 ani şi trăieşte în întuneric. Imediat după naştere, copila a fost diagnosticata cu retinopatie. Tot în întuneric şi-a dus şi lupta cu leucemia limfoblastică acută. A reuşit să supravieţuiască bolii. Acum, fetiţa are nevoie de minimum 45 de mii de euro pentru investigatii oncologice suplimentare efectuate, într-o clinică renumită din Pavia şi pentru doua intervenţii chirurgicale la ambii ochi, într-o clinică din Detroit.

O putem ajuta si noi cu un sms de doi euro, la numarul 848.

Andreea a venit pe lume la câteva minute distanţă de fratele ei geamăn. A fost ventilata şi a primit oxigen La patru luni de la naştere, a primit un diagnostic şi mai grav: retinopatia proliferativa de grad 5. Era oarbă.

Increzători, părinţii şi-au vândut şi casa şi maşina. Andreea mai avea un pas până la recuperarea totală. Dar fetiţa a fost diagnisticată şi cu leucemie acuta limfoblastica.

Procedurile oncologice invazive şi dureroase sunt îngrozitoare pentru copii, însă pentru fetiţa oarbă au fost Iad!

După zece luni de chimioterapie intensiva, Andreea a învins. De patru ani, leucemia este în remisie.  Au rămas pericolul recaderii si orbirea.

Andreea trebuie să ajungă în Italia pentru investigatii suplimentare ale afectiunii oncologice si in America pentru doua interventii chirurgicale la ochi. Are nevoie de minimum 45 de mii de euro.

Puteti dona doi euro printr-un sms trimis la 848. Sau, sunand la numerele afisate mai jos, din reteaua Romtelecom. Puteti dona trei, cinci sau zece euro.



Donatii se fac si in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro.



Romanii din strainatate pot contribui la salvarea Andreei on-line sau prin paypal. Orice suma conteaza! Pentru mai multe informatii despre caz, intrati pe site-ul Fundatiei Mereu Aproape.



×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close