Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Sorin Grindeanu, despre incidentul cu îmbrâncirea jurnaliștilor la Congresul PNL: ”E regretabil ce s-a întâmplat. Își făceau meseria”

Sorin Grindeanu, despre incidentul cu îmbrâncirea jurnaliștilor la Congresul PNL: ”E regretabil ce s-a întâmplat. Își făceau meseria”

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a declarat, luni seară, în emisiunea ”În fața națiunii” de la Antena 3, că incidentul de la Congresul PNL, în care jurnalista Mădălina Mihalache a fost îmbrâncită de liberali, este regretabil.

Sorin Grindeanu, despre incidentul cu îmbrâncirea jurnaliștilor la Congresul PNL: ”E regretabil ce s-a întâmplat. Își făceau meseria”
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    27 Sep 2021   •   22:04

”Asta e soarta oamenilor politici, trebuie să îți găsești înțelepciunea. Chiar dacă sunt momente tensionate, să răspunzi jurnaliștilor, pentru că oamenii nu își fac decât meseria.

Problema este cu totul alta, dincolo de ceea ce s-a întâmplat, și e regretabil ceea ce s-a întâmplat. Problema este că din start s-a plecat cu un mare semn de întrebare cu privire la organizarea acestui Congres, într-o situație nu simplă. Să aduni 5.000 de oameni într-o sală când începi să pui restricții în România... Eu vă spun, de exemplu, ce se întâmplă la Timișoara acum. Suntem peste 6 (n.r.- incidența la mia de locuitori), se închid toate.

”PNL și-a pierdut total credibilitatea”

În schimb, unii au voie să facă lucruri, care prin lege sunt excluse. De aici și marele semn de întrebare legat și de credibilitatea întregii acestei campanii de vaccinare, pentru că oamenii vin și spun domne, nu mă vaccinez, că de ce să mă vaccinez, că v-am văzut că stați 5.000 de oameni acolo și nu-i nicio treabă.

Ceea ce vreau să spun este că PNL și-a pierdut, indiferent de tabără, și-a pierdut total credibilitatea și asta este grav pentru România, pentru că PNL este principala forță politică de la guvernare. Lucrurile acestea vor fi plătite și sunt plătite, în acest moment, de către noi toți, pentru că nu mai oferă credibilitate și încredere, iar cei care se află în fruntea statului, asta trebuie să ofere poporului român”, a declarat Sorin Grindeanu la Antena 3.

Imagini cu reporterul Antena 3, Mădălina Mihalache, îmbrâncit la Congresul PNL

Mădălina Mihalache, reporter Antena 3, a publicat un filmuleț în care a dezvăluit faptul că, în timpul Congresului PNL de pe 25 septembrie, a fost îmbrâncită de mai mulți liberali, pentru că voia să filmeze cum votează delegații.

Jurnaliștii de la toate posturile de televiziune, inclusiv Mădălina Mihalache, reporter Antena 3, prezenți la Congresul PNL de pe 25 septembrie 2021, au fost îmbrânciți de liberali.

”Am rămas și eu surprinsă, șocată, când am văzut pentru prima dată aceste imagini. Noi am relatat, încă din ziua de sâmbătă, că jurnaliștii au fost îmbrânciți. Nu aveam însă aceste imagini, abia astăzi le-am primit”, a declarat Mădălina Mihalache la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close