Antena 3 CNN Actualitate De ce NU contează certificatul de la CNSAS al ministrului Educației. Mircea Badea: ”Vorba lui Becali. Cum să fii colonel, dacă nu ești colonel?!”

De ce NU contează certificatul de la CNSAS al ministrului Educației. Mircea Badea: ”Vorba lui Becali. Cum să fii colonel, dacă nu ești colonel?!”

De ce NU contează certificatul de la CNSAS al ministrului Educației. Mircea Badea: ”Vorba lui Becali. Cum să fii colonel, dacă nu ești colonel?!”
05 Oct 2016   •   00:31

Mircea Badea a argumentat, la În gura presei, de la Antena 3, de ce nu contează acuzația de colaborare cu Securitatea în cazul ministrului Educației, arătând care este adevăratul motiv pentru care ar trebui să ne îngrijoreze prezența lui Mircea Dumitru în Guvernul Cioloș.

Mircea Badea a povestit că a aflat în timpul emisiunii Esențial, de la Antena 3, de acuzațiile aduse ministrului Educației, precizând că subiectul în sine îi pare plictisitor, având în vedere că ”a trecut atâta timp de când ne-am ocupat cu asta, cu Securitatea”.

Cu toate acestea, Mircea Badea a readus în atenția telespectatorilor un alt subiect care se leagă de numele ministrului Educației, care a fost acuzat că a tradus o lucrare din limba germană chiar dacă, potrivit CV-ului său, nu cunoaște limba germană.

”Cum? Asta e cea mai tare știre, cu acest domn subiect al știrii. Ceva mai tare de atât? (..) Prietene, mă doare pe mine în cot de CNSAS. Dumneavoastră auziți ce vă citesc eu?”, a fost reacția lui Mircea Badea, la un articol publicat pe evz pe acest subiect.

Vezi tot momentul în video de mai jos

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close