Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Acul de cravată a apărut pe Pământ ca să nu păţeşti ce a păţit Berceanu (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Acul de cravată a apărut pe Pământ ca să nu păţeşti ce a păţit Berceanu (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Acul de cravată a apărut pe Pământ ca să nu păţeşti ce a păţit Berceanu (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
12 Mai 2009   •   23:54

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Lăsând la o parte promisiunile miniştrilor privind construirea autostrăzilor în România, promisiuni făcute în plin an electoral şi rareori respectate, Mircea Badea le-a oferit demnitarilor o "lecţie" despre cum se poartă o cravată. Mai exact, despre ce rol ocupă acul de cravată şi cum, prin purtarea corectă a acestuia, pot fi evitate momente stânjenitoare precum cel experimentat de ministrul Radu Berceanu în timpul unei vizite efectuate la un şantier din ţară.

Totuşi, susţine Badea, acul nu trebui "înfipt" nici prea sus, aşa cum procedează ministrul Sănătăţii Ion Bazac, pentru că, în felul acesta, îşi pierde funcţia pe care o are.

"Există mai multe ace de cravată. (...) Domnul Bazac, pe lângă faptul că vă încheiaţi la toţi nasturii de la haină, ceea ce e de porc, (...) se şi vede acul de cravată. Haideţi să vă explic ce rost are acul. Acul de cravată a apărut pe planeta Pământ ca să fixeze cravata să nu păţească cum a păţit Berceanu. Deci, ca să fixezi acul de cravată atât de sus, este evident că îi anulezi funcţia lui de bază. Ce mai fixează el fiind atât de sus?! El probabil s-a gândit să se vadă, că probabil are unul scump, de mega firmă"




Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close