Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "Ai copii? Ai grijă de ei! Vrei să am eu grijă de copiii tăi?!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Ai copii? Ai grijă de ei! Vrei să am eu grijă de copiii tăi?!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Ai copii? Ai grijă de ei! Vrei să am eu grijă de copiii tăi?!" (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
15 Mar 2009   •   23:44

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Unul dintre subiectele dezbătute de Mircea Badea, în ediţia de duminică a emisiunii, a fost o declaraţie făcută de către Cristian Tudor Popescu, ce îl vizează în mod direct.

Într-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei, Cristian Tudor Popescu susţine că a încercat să-i spună lui Mircea Badea că "are capacitatea deloc neglijabilă de a influenţa oamenii şi că trebuie să încerce să fie responsabil".

"I-am spus: ?Dacă ai avea copii şi s-ar uita la televizor şi ar asculta nişte instigări la violenţă de la un alt personaj, cum te-ai simţi ca tată??, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru sursa citată.
Antena 3: În urma interviului, Mircea Badea a ţinut să facă unele precizări.

"Eu urăsc oamenii care îşi împing copiii în faţă. (...) Mă doare în cot de copiii tăi! Sunt făcuţi cu mine? Am eu vreo treabă cu copiii tăi? M-ai întrebat pe mine când i-ai făcut? Acuma nu mă războiesc doar cu Cristian Tudor Popescu, ci cu autorii unui astfel de discurs. Prietene, ai copii? Da. Ai grijă de ei! Vrei să am eu grijă de copiii tăi? Ghici ce, nu am grijă de copiii tăi! Dacă aş fi fost în stare să am grijă de un copil, aş fi făcut eu unul. Copilul meu! De ce crezi că n-am făcut copii până la vârsta asta. Crezi că n-am putut?! Deci, ai copii, să-ţi trăiască! Doamne ajută! Am către tine toată simpatia. Ai copii, ai grijă de ei! (...) Dacă tu, tată, nu ai influenţă asupra copiilor tăi, te aştepţi ca eu, din televizor, să am influenţă mai mare asupra copiilor tăi?! Deci nimic nu mi se pare mai dizgraţios, mai hidos, decât un adult care-şi invocă, mă-nţelegi, copiii, într-un discurs!", a declarat Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close