Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Argumentele pentru eliberarea lui Becali erau justificate (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Argumentele pentru eliberarea lui Becali erau justificate (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Argumentele pentru eliberarea lui Becali erau justificate (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
16 Apr 2009   •   23:49

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


Lui Mircea Badea i se par foarte pertinente argumentele invocate de Gigi Becalli în faţa instanţei pentru a fi eliberat. Prezentatorul emisiunii În gura presei consideră că, din moment ce instanţa a decis arestarea finanţatorului Stelei pe baza faptului că este o persoană publică, ar putea să-l şi elibereze din aceleaşi considerente.

?Mi se par foarte corecte argumentele lui Becali, care a invocat actele sale de milostenie şi faptul că a ajutat numeroşi oameni. Mi se pare corectă motivarea lui Becali când motivarea sentinţei de reţinere este bazată în jurul faptului că el este persoană publică şi e perceput în anumite medii ca formator de opinie. Adică stai puţin, ai putea să mă eliberezi pe baza aceloraşi argumente?, a spus Mircea Badea la emisiunea În gura presei de joi.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei Gigi Becali
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close