Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Care e diferenţa între politicieni?! Cinstiţii de ieri sunt corupţii de azi... Şi viceversa! (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Care e diferenţa între politicieni?! Cinstiţii de ieri sunt corupţii de azi... Şi viceversa! (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Care e diferenţa între politicieni?! Cinstiţii de ieri sunt corupţii de azi... Şi viceversa! (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
05 Feb 2009   •   23:33

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.
Unul dintre subiectele dezbătute de Mircea Badea în ediţia de joi a emisiunii a fost clasa politică. Mai exact, inexistenţa unor diferenţe clare între caracterele oamenilor politici.
"Care este diferenţa între oricine şi oricine din ţara asta? Care-i diferenţa între Stolojan, Tăriceanu şi Boc. Care e diferenţa?! Nu e niciuna! Pentru că, de fapt, ei sunt o mare gaşcă!
(...) Cât s-a certat PDL-ul cu PSD-ul? Cât s-au înjurat Băsescu cu Geoană? Păi ştiţi cât? Cât s-au înjurat şi Băsescu cu Stolojan, care într-o vreme erau duşmani la cuţite. După care n-au mai fost.
Cât de mult se pupau Stolojan cu Tăriceanu până nu demult? Şi acum se înjură!
Prietenii de ieri, cinstiţii de ieri sunt corupţii de azi! Şi viceversa... Nenorociţii de ieri, ăia pe care îi scuipam ieri, astăzi sunt prietenii noştri, care sunt curaţi şi plăcut uscaţi!", este de părere Mircea Badea.
"După părerea mea (...) această clasă politică reprezintă, în esenţă, corpul, trupul, spiritual, mental, psihic al unui singur individ!", mai susţine Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei politicieni
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close