Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Eu m-am plictisit foarte tare în timpul discursului preşedintelui (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Eu m-am plictisit foarte tare în timpul discursului preşedintelui (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Eu m-am plictisit foarte tare în timpul discursului preşedintelui (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
14 Apr 2009   •   23:56

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Unul dintre subiectele dezbătute de Mircea Badea în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii a fost mult-aşteptatul discurs al preşedintelui Traian Băsescu susţinut în faţa plenului reunit al Parlamentului. Şeful statului le-a vorbit senatorilor şi deputaţilor despre cum sunt privite la nivel prezidenţial evenimentele din ultima perioadă petrecute în Republica Moldova. Apreciat de unii şi respins de alţii, discursul preşedintelui nu l-a afectat în niciun fel pe realizatorul emisiunii "În gura presei", care s-a declarat plictist de declaraţiile lui Traian Băsescu.

"Eu m-am plictisit foarte tare în timpul speach-ului lui Traian Băsescu. (...) Nu m-a interesat pentru că nu contează. N-are niciun fel de importanţă şi nu poate face vreo diferenţă. (...) Nu produce efecte reale, observabile, notabile şi consistente. Singurele efecte ar putea fi produse de implicarea autorităţilor internaţionale, ceea ce nu se va întâmpla. Discursul preşedintelui are importanţă doar pentru emoţionalul nostru colectiv", este de părere Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close