Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Ați mai auzit vreo acuzație la adresa lui Ponta, de când nu mai e președintele PSD și prim-ministru?

Mircea Badea: Ați mai auzit vreo acuzație la adresa lui Ponta, de când nu mai e președintele PSD și prim-ministru?

Mircea Badea: Ați mai auzit vreo acuzație la adresa lui Ponta, de când nu mai e președintele PSD și prim-ministru?
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Aug 2017   •   00:04

Mircea Badea a arătat, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3, cum, în România, indiferent ce votează poporul și cum se configurează puterea, ca urmare a acestui vot, țara este condusă prin procurori.

Comentariile lui Mircea Badea vin în contextul ultimelor anchete care vizează anturajul lui Liviu Dragnea, dar și ca urmare a interviului acordat de președintele PNL, Ludovic Orban, la Sinteza zilei.

Prin exemple concrete, Badea a demonstrat cum oamenii care au deranjat sistemul s-au ales cu dosare penale și au devenit penali. Printre ei, Victor Ponta, Ludovic Orban, Dan Radu Rușanu și acum, mai nou, Liviu Dragnea.

”Remarcăm, în ecuația mai mare a puterii din România, remarcăm ce s-a întâmplat cu Ponta, cât a fost președinte la PSD și prim-ministru. Nu era zi de la Dumnezeu să nu apară ceva, o acuzație. Și nu vorbim de acuzații de la editorialiști, ci de la procurori și de la instituții. Ați mai auzit dvs., de când nu mai e Ponta președinte la PSD și prim-ministru, ați mai auzit vreodată vreo acuzație la adresa lui? Una? Niciuna! Și nu erau acuzații în legătură cu activitatea lui de prim-ministru, în legătură activitatea lui curentă, ca să zici acum că nu mai face nimic și d-aia. Nu! Erau d-alea: Acum zece ani....”, a subliniat Mircea Badea, la Antena 3.


 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta În gura presei Mircea Badea
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close