Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Aveți cumva cea mai vagă idee de ce nu îl întreabă nimeni pe președinte despre protocoalele secrete?

Mircea Badea: Aveți cumva cea mai vagă idee de ce nu îl întreabă nimeni pe președinte despre protocoalele secrete?

Mircea Badea: Aveți cumva cea mai vagă idee de ce nu îl întreabă nimeni pe președinte despre protocoalele secrete?
24 Apr 2018   •   13:58

Mircea Badea se întreabă de ce președintele Klaus Iohannis nu este chestionat de jurnaliști în privința protocoalelor secrete, deși acestea se află de mult timp în atenția publică și despre care se discută aproape zilnic în mass-media.

”Eu nu îmi explic. Apar la televizor din 1918. 1994, dacă nu cumva chiar 3. Câți ani sunt? 24 de ani? Așa ceva... În sfârșit. Nu am înțeles multe lucruri, vă întreb pe dumneavoastră. Aveți cumva cea mai vagă idee de ce nu îl întreabă nimeni pe președinte sau poate l-a întrebat și nu am auzit eu, deși nu cred, despre protocoalele astea secrete între instituțiile pe care le păstorește el, cum ar fi SRI, DNA, Înalta Curte. Dacă ne uităm pe știri, a semnat decrete pentru doi judecători și doi procurori. Nu-i păstorește, doar îi numește. L-au întrebat de Dăncilă, despre marțieni, despre țoaclă, despre protocoale nu” a spus Mircea Badea, luni, în emisiunea ”În gura presei”.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close