Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Ce face statul de drept pentru o femeie, alta decât Kovesi, care face un denunț? Absolut nimic

Mircea Badea: Ce face statul de drept pentru o femeie, alta decât Kovesi, care face un denunț? Absolut nimic

Mircea Badea: Ce face statul de drept pentru o femeie, alta decât Kovesi, care face un denunț? Absolut nimic
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
29 Apr 2016   •   00:28

Mircea Badea a subliniat, la ”În gura presei”, de la Antena 3, că femeia care a fost ucisă, joi, într-un magazin din Calea Victoriei, a depus mai multe plângeri împotriva fostului ei iubit, însă nimeni nu a făcut nimic pentru a o proteja.

În schimb, când vine vorba de parlamentari, ”dacă vine unu și scrie pe o foaie: un parlamentar e nașpa și semnează”, atunci ”zeița anticorupție” Laura Codruța Kovesi își trimite oamenii să-l aresteze.

”Dacă vine altă femeie, în afara de doamna Kovesi, și spune că un nene o amenință că o omoară. Adică îl denunță. Ce face statul de drept. Absolut nimic. Dacă acea femeie ar fi venit la doamna Kovesi și ar fi zis i-am dat eu mită unui parlamentar 100 de mii de euro în curtea unui imobil în care nu a fost niciodată, atunci pe loc începeau Adevarul, ziare.com, reporterițele erau pe scările DNA-ului și strigau: Ați furat? Vă pare rău?”, a spus Mircea Badea.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close