Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: „În România, nu putem numi miniștri niște oameni care nu au legătură cu SRI?”

Mircea Badea, despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: „În România, nu putem numi miniștri niște oameni care nu au legătură cu SRI?”

Mircea Badea, despre desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: „În România, nu putem numi miniștri niște oameni care nu au legătură cu SRI?”
27 Iun 2017   •   00:25

Mircea Badea a comentat în emisiunea „În gura presei” desemnarea lui Mihai Tudose în funcția de premier.

„Multe lucruri despre domnul Tudose nu sunt de spus, sunt un om destul de informat, mult peste un om care are alte activități. Când a venit informația că domnul Tudose ar urma să devină premier, am dat căutare pe Google. Înțeleg că este a cincea tură în Parlamentul României. (...)Dincolo de evaluarea personală, sunt câteva lucruri clare: Domnul Tudose a făcut Universitatea SRI-ului, după care a predat la Universitatea SRI-ului, și-a făcut doctoratul la Universitatea SRI, prefața la doctorat a fost făcută de generalul Coldea. Întrebarea: Totuși nu se pot numi miniștri oameni care nu au făcut facultăți la SRI, care să nu fi lucrat didactic sau în alt fel la SRI sau la SIE, care să nu fi fost într-un parteneriat chiar universitar cu SRI, cu generali din serviciile secrete? În această țară nu se poate altfel”, a comentat realizatorul.

Totodată, Mircea Badea susține că este resemnat că s-au mai pierdut încă patru ani.

„Eu sunt împăcat cu ideea că s-a mai dus dracului o tură, adică încă patru ani. S-a obținut de către o coaliție, care s-a revendicat anti-sistem, un vot uriaș. Eu mi-am dat seama că totul este pierdut când a venit ministrul Justiției care a spus că DNA a încercat să-și abroge puteri și apoi a venit și a spus că ei rămân pe post. Avem un prim-ministru pe Grindeanu, reacția mea instinctivă a fost că arată ca un securist. Cu domnul Tudose, nu mai trebuie să ai nicio impresie, aici trebuie să citești”, a mai spus jurnalistul.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close