Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre protestul lui Tudor Chirilă: Sunt mai mulți operatori decât participanți la protest. Imaginile sunt triste pentru cineva care pretinde ca poporul român se revoltă (VIDEO)

Mircea Badea, despre protestul lui Tudor Chirilă: Sunt mai mulți operatori decât participanți la protest. Imaginile sunt triste pentru cineva care pretinde ca poporul român se revoltă (VIDEO)

Mircea Badea, despre protestul lui Tudor Chirilă: Sunt mai mulți operatori decât participanți la protest. Imaginile sunt triste pentru cineva care pretinde ca poporul român se revoltă (VIDEO)
Sursa foto: foto: captura Antena 3
12 Mar 2019   •   11:20

Mircea Badea a analizat acțiunile lui Tudor Chirilă pentru susținerea protestului magistraților și a declarat că este o inițiativă tristă. 

„Mi-a dat domnul Ciuvică niște imagini cu niște cetățeni, nu-l recunosc decât pe Chirilă care are o bască pe cap și niște căști la gât. Nu cunosc pe nimeni din imagini, mă uit și nu-mi dau seama cine sunt ăia, înțeleg că sunt actorași la Teatrul de Comedie. Sunt prin Centrul Vechi și ies ei să susțină protestul magistraților. Un fenomen aproape exclusiv propagandistic. Sunt mai mulți operatori decât participanți la protest.

Domnul Chirlilă are picioarele în X și șoldurile foarte grase. Și bâțâinde. Nu-l bagă nimeni în seamă.Totuși, imaginile sunt triste pentru cineva care pretinde că poporul român se revoltă. Aceste imagini sunt de pe Facebook-ul lui Chirilă. Adică el le-a postat acolo. Le-a descoperit Ciuvică și mi le-a dat și mie, mi-a zis e incredibil, părea filmat de un dușman și puse pe contul unui dușman de-a lui Chirilă. Iată că totuși că nu. 

Ei au salvat justiția cu asta, nu? România este aruncată în aer, justiția este aruncată în aer, infractorii au pus mâna pe țară, haideți să salvăm...luați de aici niște pancarte și să stam nebăgați de nimeni în seamă”, a spus Mircea Badea la „În gura presei”. 

 

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close