Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Nu prea ne interesează asta cu cutremurul. Premierul tratează situația cu speranță

Mircea Badea: Nu prea ne interesează asta cu cutremurul. Premierul tratează situația cu speranță

Mircea Badea: Nu prea ne interesează asta cu cutremurul. Premierul tratează situația cu speranță
de S.T.    |    28 Aug 2016   •   23:59

Mircea Badea a vorbit duminică, la „În gura presei”, despre ce se va întâmpla în România în eventualitatea unui cutremur similar celui din Italia.

„Am văzut ce drama s-a întâmplat în Italia(...). Exact același lucru ni se poate întâmpla și nouă. Desigur, putem considera că dacă punem 300 de cruci pe parbrizul de la mașină sau le atârnăm de oglinda retrovizoare și mai punem niște mătănii la schimbătorul de viteză Dumnezeu ne protejează. Pe italieni iată că nu i-a protejat, dar noi suntem mai șmecheri. Nu prea ne interesează asta cu cutremurul”, a spus ironic Mircea Badea, prezentând declarațiile premierului Dacian Cioloș vizavi de riscul unui cutremur puternic în România.

Întrebat ce se va întâmpla în România în eventualitatea unui cutremur precum cel din Italia, Dacian Cioloş a răspuns: „În România, Doamne Fer', să spun. Sper să nu fim în această situaţie. Dar (...), după cazul Colectiv, când au fost identificate anumite disfuncţionalităţi în modul de acţiune în astfel de situaţii de urgenţă, au fost deja luate şi măsuri legislative şi măsuri de ordin organizaţional care să amelioreze funcţionarea instituţiilor noastre în caz de intervenţie. (...) E vorba de intervenţie”, a spus Dacian Cioloș.

Potrivit lui Mircea Badea, premierul tratează situația...cu speranță.

„A zis deja două chestii tari „Doamne Fer'” și „Sper să nu fim în această situaţie”. Ne-am mai liniștit”, a opinat Badea.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „În gura presei cu Mircea Badea”

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close