Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, dezvăluire la Sinteza zilei: ''Să înțeleg că e posibil să fi fentat un agent Mossad''

Mircea Badea, dezvăluire la Sinteza zilei: ''Să înțeleg că e posibil să fi fentat un agent Mossad''

Mircea Badea, dezvăluire la Sinteza zilei: ''Să înțeleg că e posibil să fi fentat un agent Mossad''
07 Apr 2016   •   00:26

Mihai Gâdea și Mircea Badea au vorbit, în timpul pasei de la ''Sinteza Zilei'', despre Mossad și modul de operare al acestei agenții de-a lungul timpului, cei doi oferind și exemple elocvente din istorie.

Mircea Badea a afirmat că este un fan al israelienilor, iar unul dintre motive e acela că sunt... răzbunători.

''Dupa Olimpiada de la Munchen, din 1972, când au fost acele atentate în urma cărora și-au pierdut viața mulți atleți din Israel, Mossad-ul i-a găsit pe toți cei responsabili - pe unii dintre ei i-a împușcat, pe alții i-a aruncat în aer cu tot cu casă sau cu mașină ca să se știe'', a spus Badea.

Mihai Gâdea a relatat, la rândul său, o altă operațiune celebră a Mossad-ului, cea care l-a vizat pe Adolf Eichmann.

Iar mica lecție de istorie a culminat apoi cu o concluzie absolut savuroasă a realizatorului ''În gura presei'':

''Oamenii ăștia de la Mossad par niște oameni răi. Adică par genul care să pună magiun pe clanță. Să pună pastă de dinți pe clanță ca să te murdărești. De ăștia de dau telefoane noaptea să te trezească din somn. (...) Acum 3 ani, când venea doamna aceea pe la mine pe la 4 dimineața și bătea cu pumnii în ușă, eu acum îmi dau seama că poate era de la Mossad. Recunosc că atunci am fost chiar destul de îngrijorat. Mai ales la faza aia din fața blocului când am făcut o mișcare ca în fotbalul american și am trecut în fugă și am intrat în bloc - deci, să înțeleg că e posibil să fi fentat un agent Mossad'', a relatat Mircea Badea.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close