Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Singura noastră șansă e că teroriștii n-au aflat că existăm pe hartă

Mircea Badea: Singura noastră șansă e că teroriștii n-au aflat că existăm pe hartă

Mircea Badea: Singura noastră șansă e că teroriștii n-au aflat că existăm pe hartă
Sursa foto: foto: captura Antena 3
30 Iul 2019   •   20:07

Mircea Badea a comentat, luni, pe pasa cu Sinteza Zilei, modul în care au acționat autoritățile în cazul crimelor din Caracal. Polițiștii au avut nevoi de 19 ore pentru a intra în "casa ororilor" în care se presupune că și-ar fi găsit sfârșitul Alexandra.

"Puteau să o găsească absolut lejer. De fapt, nici nu ar mai fi fost nevoie să o găsească dacă cu patru luni înainte ar fi făcut muncă adevărată de investigație procurorii lui pește care se 'luptă' ei cu crima organizată.

Îți dai seama, asta se întămpla la 20 de km de Deveselu. Singura noastră șansă e că teroriștii n-au aflat că existăm pe hartă. Stai că avem Franța, Marea Britanie, Franța, avem altele. Deci asta e șansa noastră.

Cine are senzația că ne apără...de aia nu... înseamnă că suntem nebuni la cap. Nu ne apără nici dracu, pentru că nu-i interesează. Pe procurorii din România îi interesează să livreze politic, pentru că ei sunt niște slugi politice și au o viață minunată, cu niște salarii minunate, cu un statut minunat și cu pensii speciale absolut enorme", a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: În gura presei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close