Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: ”Vreau să vă spun că am greșit! Cred că am spus lucruri pentru care chiar vă cer iertare...”

Mircea Badea: ”Vreau să vă spun că am greșit! Cred că am spus lucruri pentru care chiar vă cer iertare...”

Mircea Badea ”și-a cerut iertare” ironic, miercuri seara, pentru emisiunea de marți și pentru toate emisiunile în care a spus ”lucruri care puteau avea un impact negativ asupra specialiștilor din România”, după ce și-a ”reconsiderat atitudinea”.

Mircea Badea: ”Vreau să vă spun că am greșit! Cred că am spus lucruri pentru care chiar vă cer iertare...”
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iul 2020   •   10:25

”Atunci când greșesc, eu recunosc! Am greșit, cred că am spus niște lucruri care puteau fi interpretate la adresa specialiștilor, foarte des invocați, pe toate canalele de televiziune. Dacă te uiți la talk show-uri, vine vorba despre specialiști. Ei știu cel mai bine, ei decid și pe ei trebuie să îi ascultăm. Sigur, întotdeauna este vorba despre specialiștii din România! Niciodată din orice altă parte.

Cred că am spus lucruri pentru care chiar vă cer iertare și le cer și lor pentru că nu mă doare gura, care ar fi putut fi interpretate ca fiind negative. Vreau să vă spun că aici am greșit.

”Am spus lucruri pentru care chiar vă cer iertare”

Pe la prânz, am reconsiderat tot ce am spus aseară și de când a început pandemia. M-am gândit eu pe la prânz, specialiștii din România sunt cei mai tari din lume. Dar cei mai tari! După care, venind la emisiune, mi-am dat seama că parcă nu e de ajuns. Nu sunt cei mai tari din lume, sunt singurii! Sunt singurii! Ăsta este adevărul, deci până acum m-am înșelat! Chiar și la prânz, zicând că sunt cei mai tari din lume.... pai stai puțin, mai sunt și alții? Aoleu! Sunt singurii specialiști din lume. Eu nu știu cum mai există celelalte țări. Nu știu cum mai există. Cum o exista Franța? Că nu are specialiști.. Cum o exista Marea Britanie? Știți că acolo erau cercetătorii din Marea Britanie. Cercetători, cercetători, dar clar nu au specialiști. 

”Explozia de infectări nu e niciodata din cauza specialiștilor”

Noi avem și o explozie de infectări, asta niciodată nu e din cauza specialiștilor! Niciodată! Întotdeauna e din cauza dumneavoastră! Sigur și a mea! Ba că nu ne spălăm suficient pe mâini, ba că nu purtăm suficient de mult masca”, a spus Mircea Badea, ironic, în emisiune. 

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close