Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BIBILICILE DE LA GUVERN

BIBILICILE DE LA GUVERN

BIBILICILE DE LA GUVERN
13 Ian 2011   •   18:36

ANDREEA MUNTEANU
    
Militarii la pensie au intrat în război cu Boc. Potrivit sindicatului care-i reprezintă, 80 000 din 83 000 au primit pensiile diminuate şi din ce în ce mai mulţi dau guvernul în judecată. O să vedeţi la Ordinea Zilei cum recalculează guvernul Boc pensiile. Avem un exemplu relevant, zicem noi- un maior în rezervă, obligat să se pensioneze, s-a trezit că era angajat în SRI din clasa a şasea, de la 12 ani. Aşa arătau hârtiile primite de la minister. PSD îi cere demisia  lui Gabriel Oprea şi cere guvernului să stopeze recalculările aberante. Guvernul neagă evidenţele şi dă de înţeles că militarii au vedenii.

  Pedeliştii au fost ocupaţi azi să descâlcească situaţia unui coleg, traficant de carne vie. Liderul filialei de tineret din Botoşani, Marian Verenciuc, îşi racola iubitele de-o noapte, două, trei şi, pentru că le voia binele, le trimitea în Grecia s-o facă pe baby sittere -le. În bordeluri.

 Întrebarea zilei este : Credeţi că Boc valorează 24 de milioane de euro? Atât şi-a alocat anul ăsta pentru traiul de zi cu zi la Palatul Victoria. Şi o altă întrebare ar fi câte mame care-şi iau concediul legal de maternitate de 2 ani se vor trezi şomere după primul an? O scăpare, intenţionată sau nu, în normele metodologice ale Ordonanţei 111, permite angajatorului să concedieze mamele care stau acasă mai mult de un an după ce nasc. In fine, am vrea sa mai aflam azi cate bibilici nu trebuie sa aiba un roman ca sa primeasca ajutor social- ministrul Botis a facut o lege atat de stufoasa pe tema asta incat pana si colegii de cabinet au ras de el.

În haosul general, Funeriu se simte ca peştele în apă. Nu, nu ca peştele Verenciuc, ci mai degrabă ca un peşte din revista Nature unde a declarat deunăzi că i se pare mai satisfăcător să-şi servească patria decât să fie om de ştiinţă. Ce ghinion pe noi că Funeriu are asemenea satisfacţii...Şi, ministrul de externe, Baconschi, ne vede deja intraţi în Schengen, se bazează pe evaluarea tehnică, vom vedea ce zic şi invitaţii noştri despre asta.

Încercăm să facem ordine cu Petre Roman, fost premier, Adrian Severin, europarlamentar PSD, Valeriu Pricină, colonel în rezervă, vicepreşedinte al Sindicatului Militarilor, Vasile Marica, lider Sed Lex şi Ilie Şerbănescu, analist economic.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close