Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Revoltă în stradă după ce două fete au fost spulberate de o maşină de Poliţie în Bucureşti. Martor: "Vor să muşamalizeze totul"

Revoltă în stradă după ce două fete au fost spulberate de o maşină de Poliţie în Bucureşti. Martor: "Vor să muşamalizeze totul"

Este revoltă în stradă după un accident cumplit în Capitală, unde două fete au fost lovite de o maşină de Poliţie. Una dintre fete, în vârstă de 13 ani a murit. Oamenii reclamă că polițiști ajunși la faţa locului au încercat să mușamalizeze totul.

Revoltă în stradă după ce două fete au fost spulberate de o maşină de Poliţie în Bucureşti. Martor: "Vor să muşamalizeze totul"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2022   •   17:07

Două fete au fost lovite de o maşină de Poliţie, astăzi, în urma unui grav accident rutier produs pe strada Laminorului din Sectorului 1 din Bucureşti.

Cele două copile au încercat să traverseze strada, moment în care au fost lovite în plin de o maşină de Poliţie, din cadrul Secţiei 5.

Poliţiştii aflați în maşină au cerut ajutorul medicilor, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale SMURD şi ale Ambulanței.

Martor: "Poliţia a ascuns făptașul şi l-a schimbat de haine"

„Am fost aici la 3 secunde după momentul impactului că s-a auzit o bubuitură puternică. Fetele au fost lovite pe trecerea de pietoni şi aruncate. Poliţistul s-a dat jos din maşină şi îi dădea cu piciorul în piciorul fetiţei ca să vadă dacă mai mișcă. Un martor l-a întrebat de ce face asta, după care a întors-o într-o parte. Apoi au venit echipajele de poliţie. O persoană îmbrăcată în civil l-a luat şi l-a ascuns pe făptaș. L-au ascuns după tomberon şi l-au schimbat de haine şi l-au pus într-o altă maşină", a spus un martor.

Momentul impactului. O fată de 13 ani a murit în accidentul produs de mașina de poliţie

Urmare impactului deosebit de grav una dintre fete a suferit rănit foarte grave, iar medicii au început să o resusciteze. După câteva zeci de minute, medicii au anunţat că fetița în vârstă de 13 ani a murit. Cea de-a doua fetiță a fost transportată la spital cu contuzii.

Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

La locul accidentului au ajuns şi Trupele Speciale ale Poliţiei, pentru a preveni un conflict între oameni şi poliţişti.

Poliţia Capitalei a explicat, într-o informare de presă, că polițistul aflat la volanul mașinii conducea cu semnalele luminoase în funcţiune. Acesta este un agent care este în cadrul Poliţiei Române din anul 2007.

Revoltă în stradă după ce două fete au fost spulberate de o maşină de Poliţie în Bucureşti

Informaţiile sunt contrazise de către martori care reclamă că în zonă este o trecere de pietoni slab semnalizată că polițistul mergea cu viteză fără a avea sirenele pornite. Le-a pornit ulterior, după accident.

În acest caz s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă in rem, iar cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Din primele informații, testele efectuate în cazul polițistului arată că acesta nu era sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise.

Fetiţe lovite de o maşină de Poliţie, accident în Bucureşti: "Le-a lovit în plin! Ambulanța a venit greu"

Un tânăr, martor la cumplitul accident, a povestit în direct la Antena 3, cum s-a produs accidentul.

„Am văzut, le-a lovit în plin. O fetiță cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată 30 de metri. A început lumea să țipe pentru că ambulanța a venit greu. A venit o singură ambulanță, apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanță", a declarat tânărul care a fost martor la accident.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close