Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ministrul Sănătății, despre posibile restricții de sărbători: "Aici nu există atitudinea în care unii spun 'eu sunt doar unul'"

Ministrul Sănătății, despre posibile restricții de sărbători: "Aici nu există atitudinea în care unii spun 'eu sunt doar unul'"

Vom avea sau nu restricţii de Crăciun? Vom face sau nu Revelionul în case? Ce ştiu autorităţile la acest moment despre cum vor arăta din punct de vedere epidemiologic sărbătorile de iarnă? L-am întrebat pentru dumneavoastră pe ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.

Ministrul Sănătății, despre posibile restricții de sărbători: "Aici nu există atitudinea în care unii spun 'eu sunt doar unul'"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    27 Oct 2021   •   18:51

"Cum vom avea sărbători sfinte depinde în primul rând de noi, de noi toţi, de fiecare individ. Aici nu există atitudinea în care unii spun eu sunt doar unul singur. Nu, din fiecare om suntem cei 20 de milioane sau 18 milioane, responsabilitatea fiecărui individ poate să îmbunătăţească această perspectivă sau să agraveze printr-o atitudine care duce la creşterea infectării.", a declarat Cseke Atilla, pentru News Hour with CNN.

"Infecţia asta nu circulă în societate, circulă în persoane, e între persoane. Deci fiecare dintre noi trebuie să avem grijă. Sigur mai sunt două luni, dar nu vor fi zile uşoare, nici săptămâna aceasta, nici săptămânile următoare.

Categoric, toţi ne dorim să avem sărbători liniştite şi în familie. 

Nu avem o prognoză până în decembrie. Oricum prognozele trebuie privite cu un anumit echilibru.", a mai spus ministrul interimar al Sănătății.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close