Antena 3 Emisiuni News Magazinee AUTONOMIA CULTURALA A ICR

AUTONOMIA CULTURALA A ICR

07 Sep 2009   •   09:26
AUTONOMIA CULTURALA A ICR
Alina Petrescu 

Liderii coaliției de guvernare s-au reîntâlnit, după câteva zile în care schimbul de replici de la distanță a fost mai intens ca oricând. De la broscoi la regine și de la Ștefan cel Mare la Muc cel mic, toate au făcut parte din exercițiile de imaginație ale celor din PSD și PD-L. La aceleași exerciții ne supun cei de la Institutul Cultural Român, care la începutul verii, au cumpărat o broșură promoțională difuzată împreună cu suplimentul Le Figaro, Figaroscope. O interesantă descoperire, respectiva broșură conține o reclamă pe o pagină la o marcă auto despre care directorul ICR, Horia Roman Patapievici, povestea că l-a cadorisit, acum ceva vreme, cu o superbă mașină. Coincidență?

ORA 11
PRM cere refendum privind solicitările de autonomie teritorială pe criterii etnice după ce, sâmbătă, la Odorheiu Secuiesc, secuii și-au votat o stemă și un imn. Referendumul ar urma să aibă loc în aceeași zi cu alegerile prezidențiale. Între timp, liberalii au cerut Parchetului General să declanșeze procedurile legale împotriva participanților la Consiliul Național Secuiesc de la Odorheiu. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close