Antena 3 Emisiuni News Magazinee CONCURS FARA CÂȘTIGATORI

CONCURS FARA CÂȘTIGATORI

17 Aug 2009   •   09:26
CONCURS FARA CÂȘTIGATORI
Alina Petrescu
4 milioane de români s-ar putea îmbolnăvi de gripa nouă, avertizează consilierul ministrului Sănătății pe probleme de epidemiologie, Geza Molnar. Momentul critic ar putea fi începerea școlii, iar ministerul se pregătește luna septembrie. De cealaltă parte, Adriana Pistol, directorul Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor Transmisible spune că deocamdată gripa AH1N1 este mai ușoară decât gripa sezonieră. Ne speriem sau ne relaxăm? Cum ne protejăm? Încercăm să aflăm un răspuns de la Geza Molnar, consilierul ministrului Sănătății, și Sorin Paveliu, analist medical.

Iar de la ora 11, vorbim despre concursul de măsuri anti-criză în care s-au lansat PSD și PD-L. E concurs și pe legile educației, știți deja. Ar trebui să aflăm și scorul, pentru că avem ședința coaliției, ca de în fiecare luni. Vin alături de noi Cristina Pocora, deputat PNL, Dan Șova, senator PSD, și Marcel Hoară, secretar de stat în ministerul Economiei, din partea PD-L.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close