Antena 3 Emisiuni News Magazinee FRATE, FRATE, DAR ...

FRATE, FRATE, DAR ...

22 Aug 2009   •   09:11
FRATE, FRATE, DAR ...
Alina Petrescu
Premierul Emil Boc crede că economia României va începe să-și revină în trimestrul al patrulea al lui 2009. Președintele Băsescu ne dă un termen de 6 luni după ce țări ca Germania vor reveni la creșterea economică reală. Berlinul a ieșit deja din recesiune. Ce se întâmplă în economia reală? Cum simt oamenii de afaceri că se mișcă treburile? Ne răspund Cristian Pârvan, secretar general AOAR, și Stelian Negrea, senior editor Finaciarul.

Și dacă tot crede Emil Boc că economia o să-și revină în curând, poate o să găsim bani și pentru înzestrarea armatei. Intuiți legătura... Scandalul implicării lui Mircea Băsescu într-o firmă în industria apărării continuă. Președintele era dezamăgit de fratele său dimineață, spre seară sugera deja un complot. Despicăm firul în patru, împreună cu Iulian Chifu, directorul Centrului de Prevenire a Conflictelor, și Dan Constantin, redactor șef la Jurnalul Național.  

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close