Antena 3 Emisiuni News Magazinee LEGEA UNICA A PARLAMENTULUI

LEGEA UNICA A PARLAMENTULUI

30 Iun 2009   •   09:31
LEGEA UNICA A PARLAMENTULUI

Alina Petrescu 

De la 1 septembrie, sănătatea nu va mai fi gratuită. Pentru o simplă vizită la medicul de familie vom scoate din buzunar 5 lei, iar pentru un medic specialist 10 lei. Sunt primele estimări, mâine ministerul Sănătății și CNAS vor face publice toate detaliile noului sistem, numit inițial "coplată" și re-branduit, apoi, ca "tichete de sănătate". Sună mai bine. Programul ar avea două scopuri: să combată mita din sistemul sanitar și să convingă oamenii să nu mai meargă la doctor degeaba. Dacă ai bani de dat, te mai gândești o dată. Vin alături de noi Prof. dr. Mihai Voiculescu, de la Institutul Clinic Fundeni și Florin Condurățeanu, senior editor la Jurnalul Național.

De la ora 11, vorbim despre sănătatea coaliției. Astăzi, la Parlament, se dă testul Ritzi - o modalitate nouă de a verifica soliditatea uniunii dintre PSD și PD-L.  Comisia de anchetă ar trebui să o audieze pe doamna Ritzi la ora 15. Asta dacă, între timp, DNA nu trimite o cerere de declanșare a urmăririi penale. De la ora 10, se întrunește și comisia care anchetează cazul Nemirschi. Da, nu vi se pare. Comitetele și comițiile sunt principala preocupare a parlamentarilor. De la începutul acestui mandat, a fost adoptată O SINGURA lege. Vin alături de noi Victor Ponta, ministru pentru relația cu parlamentul, Ciprian Dobre, deputat PNL și Ioan Oltean, deputat PD-L.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close