Antena 3 Emisiuni News Magazinee PE FREGATA SE IMPINGE TAVA?

PE FREGATA SE IMPINGE TAVA?

24 Aug 2009   •   09:13
PE FREGATA SE IMPINGE TAVA?
Ovidiu Maior 

Ora 10

Impinge tava! E destinatia de amiaza a turistului aflat pe litoral in vara lui 2009. Alte optiuni oricum nu prea are. Dar ce garantie are turistul ca in farfurie va primi ce a comandat? Aproape deloc. Si dovada stau controalele din ultimele saptamani ce au scos la iveala tot felul de nereguli. Dar nu doar litoralul este fruntas la meniuri de criza. Si in alte zone unde calca turistul roman, comerciantii s-au gandit la ce e mai avantajos pentru ei si nu pentru client. Discutam cu Liviu Rusu - Agentia Nationala Sanitar Veterinara si Dragos Frumosu - presedinte Federatia Nationala a Sindicatelor din Industria Alimentara.

Ora 11 

Stia sau nu presedintele de afacerile fratelui sau? Daca stia si a tacut e grav. Daca nu stia, e si mai grav. Pentru ca exista o serie intreaga de functionari in Ministerul Apararii care ar trebui sa verifice orice firma din domeniu. Si cum nu iti poate sari in ochi numele de Basescu? O scapare sau tradare? Cateva intrebari de la care asteptam raspunsuri de la Norica Nicolai - europarlamentar PNL, Georgian Pop - deputat PSD, Cristian Petrescu - deputat PDL si Dan Pavel - analist.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close