Antena 3 Emisiuni News Magazinee ROMÂNIA CORUPE EUROPA?

ROMÂNIA CORUPE EUROPA?

04 Sep 2009   •   09:41
ROMÂNIA CORUPE EUROPA?
Alina Petrescu

Pe unde merg românii, apar suspiciuni de corupție. În ultima săptămână, au apărut două astfel de scandaluri, unul via Paris, celălalt via Bruxelles. Monica Macovei e acuzată, într-un e-mail trimis la Parlamentul European, că ar fi favorizat acte de corupție și potențiale abuzuri în timpul activității sale în Macedonia. Iar un proces de corupție în care sunt implicați foști șefi ai Imprimeriei Naționale Franceze are efecte în România - sunt cercetate mai multe contracte, printre care și unul cu guvernul de la București, în 2004. Discutăm despre aceste acuzații cu invitații noștri, Lidia Mitchievici, de la Gardianul, și Oana Despa, șeful secției Eveniment la Antena 3.

 Iar de la ora 11, ne întrebăm cât mai rezistă coaliția. S-au intensificat schimburile de replici între PSD și PD-L, dar și bursa zvonurilor a intrat în vrie. Vin alături de noi Iulian Urban, senator PD-L, și Cătălin Nechifor, deputat PSD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close