Antena 3 Emisiuni News Magazinee ROMANIA INCOTRO?

ROMANIA INCOTRO?

03 Sep 2009   •   09:18
ROMANIA INCOTRO?
Ovidiu Maior

Ora 10

Guvernul a anuntat ca isi asuma raspunderea pe trei pachete de legi. E primul pas, dar situatia nu e inca foarte clara. Educatia pare reformata din temelii, cu biblioteca virtuala si televiziune si radio pentru educarea continua. Salarizarea unica si reducerea cheltuielilor nu intrunesc insa aprecierile sindicalistilor. Invitati: Viorica Costiniu - presedinte de onoare Asociatia Magistratilor din Romania, Vasile Marica - presedinte SedLex si Marius Nistor - presedinte executiv Spiru Haret.

Ora 11

Comitetul executiv PSD discuta pe malul lacului daca raman sau nu la guvernare. Au mai facut acest lucru si la Turnu Magurele, in acelasi context politic si s-a lasat atunci cu ultimatumuir oficiale si cateva inregistrari care au aprins coalitia. PDL trimite mesaje prin intermediul presei si ii invita elegant pe cei de la PSD sa le dea ministerul Admnistratiei si Internelor. Miza: alegerile prezidentiale. Invitati: Maria Grapini - vicepresedinte PC, Cozmin Gusa - consilier presedinte PSD, Horea Uioreanu - deputat PNL.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close