Antena 3 Emisiuni News Magazinee TURISMUL, O MÂNDREȚE DE MINISTER

TURISMUL, O MÂNDREȚE DE MINISTER

18 Sep 2009   •   09:32
TURISMUL, O MÂNDREȚE DE MINISTER
Alina Petrescu

Sindicaliștii CFR sunt din nou în fierbere și amenință că vor declanșa proteste fără precedent. Problema - din nou, nu și-au primit salariile la timp. Iar în feroviar, tensiunea este atât de mare încât ajunge o zi de întârziere ca să intre oamenii în grevă, cum s-a întâmplat în vară. Pentru că în paralel, se caută soluții pentru disponibilizarea a 11.000 de angajați. Iar ministrul Berceanu le-a pus în vedere directorilor CFR că vor fi primii care pleacă dacă nu rezolvă problema. Din ce în ce mai nemulțumiți sunt și profesorii - Legea salarizării unice îi va lăsa, până la sfârșitul acestui an și fără sporuri. TOATE sporurile. Cum vor reacționa, aflăm chiar de la sindicaliști.

 Iar de la ora 11, încercăm să ne explicăm de ce ministerul Turismului este singurul care merită laudele președintelui Băsescu. Șeful statului nu înțelege ce are toată lumea cu infrastructura de la noi din țară - "70% din turism se face cu  avionul", spune domnia sa. Și nu glumea. Între timp, la Parlament a fost depusă moțiunea de cenzură pe legea salarizării unice. Ce șanse are ea? Vin alături de noi Titus Corlățean, deputat PSD, Sergiu Andon, deputat PC, și Adrian Cioroianu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close