19,00 : USL cauta patru voturi pentru darimarea Guvernului

22 Apr 2012   •   14:15
19,00 : USL cauta patru voturi pentru darimarea Guvernului
Opozitia unita sub sigla Uniunii Social Liberale este curtata intens de parlamentari si primari ai puterii. Acestia si-au descoperit pe ultima suta de metri vocatia schimbarii si vor sa puna umarul la rasturnarea Guvernului Ungureanu, instalat in urma protestelor din Ianuarie si Februarie anul acesta. Motiunea de cenzura depusa de USL ar putea avea astfel sorti de izbanda, doar 4 voturi fiind azi necesare potrivit unor surse autorizate pentru ca guvernul sa cada. Este USL gata sa rastoarne disciplina de tip militar de care a dat dovada coalitia PDL-UDMR-UNPR-Minoritati pina azi? 
Pe agenda politicii externe, alte subiecte fierbinti provoaca dureri de cap la Bucuresti. Relatia cu Olanda e in continuare excesiv de tensionata, iar vicepremierul rus Dimitri Rogozin si emisar pentru Transnistria, un anti-roman declarat, lanseaza noi atacuri la adresa Romaniei si a relatiei noastre cu Republica Moldova.
Subiecte interesante si o dezbatere pe masura, impreuna cu Titus Corlatean, senator si vicepresedinte PSD si Corneliu Dobritoiu, ministru desemnat al apararii din partea liberalilor in guvernul USL

  • x close