Antena 3 CNN Actualitate Adina Anghelescu: „Avem manipulări în cazul Caracal. Unele televiziuni au urmărit rating, mai puțin adevărul. Mulți vor să devină vedete”

Adina Anghelescu: „Avem manipulări în cazul Caracal. Unele televiziuni au urmărit rating, mai puțin adevărul. Mulți vor să devină vedete”

Adina Anghelescu: „Avem manipulări în cazul Caracal. Unele televiziuni au urmărit rating, mai puțin adevărul. Mulți vor să devină vedete”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    09 Oct 2019   •   20:15

Adina Anghelescu afirmă că asistăm la o serie de manipulări și intoxicări în cazul Caracal.

„Gheorghe Dincă a recunoscut faptele. Consider că a mințit referitor la modul în care le-a ucis pe fete, nu vom ști niciodată cum au murit.(...)

Am observat că tot acest show care se face pe la unele televiziuni are în prim-plan declarații care vin din partea avocatului doamnei Melencu, care nu ar trebui să dea informații din dosar până nu se finaliza ancheta, căci așa scrie în Codul de Procedură Penală.

Avea obligația de a păstra tăcerea.

Aceste manipulări au urmărit rating, mai puțin adevărul. Dincă nu și-a schimbat declarațiile, deși s-a spus în spațiul public că el și-a schimbat declarațiile. Femeia care îi gătea lui Dincă, cea care a apărut la Antena 1 și a spus că ea le ruja pe fete(...) Eu știu, pe surse, că în declarația dată anchetatorilor nu spune că le ruja pe fete ca să fie traficate de Dincă. Nu știm de ce inventează. Poate vor să devină vedete măcar pentru o seară la televizor, cert e că mulți au apărut. Și doi vecini beți care explicau tot felul de chestiuni, apoi s-au dus beți la anchetatori și au spus că ei nu știu nimic”, a spus Adina Anghelescu, miercuri seară, la emisiunea „Punctul de Întâlnire”.

Expertiza psihiatrică la care e supus Gheorghe Dincă se va întinde pe mai multe zile.

Marți, presupusul criminal din Caracal a stat patru ore de vorbă cu specialiştii INML, dar discuţiile vor continua. 

Citiți și:

Mărturiile cutremurătoare ale slujitoarei lui Gheorghe Dincă! Femeia spune că ar fi văzut mai multe fete în casa groazei

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close