Antena 3 CNN Actualitate Adina Anghelescu, despre desecretizarea raportului din 10 august: Sunt note ale serviciilor secrete

Adina Anghelescu, despre desecretizarea raportului din 10 august: Sunt note ale serviciilor secrete

Adina Anghelescu, despre desecretizarea raportului din 10 august: Sunt note ale serviciilor secrete
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
14 Noi 2019   •   20:47

Jurnalista Adina Anghelescu a adus noi informații exclusive în legătură cu desecretizarea dosarului din 10 august, atunci când a existat o serie de disensiuni, între jandarmi și protestari, amintind că dosarul e deschis în urma plângerii de Jandarmerie.

Citește Și Surse: Raportul „10 August”, desecretizat: cine a comandat şi a susţinut violenţele din Piaţa Victoriei

„Jandarmeria este cea care a sesizat DIICOT în legătură cu posibilele infracțiuni care țin de siguranța națională. În legătură cu desecretizarea, dosarul de la DIICOT are raportul de multă vreme. A fost dat de către Jandarmerie. În acest raport există câteva file care priveau planul de acțiune, planul de risc realizat de Jandarmerie în baza informațiilor primite de la SRI, SIE, DGPI. Aceste file + planul de acțiune au fost secretizate. Cealaltă parte a raportului a avut eticheta de secret de serviciu. Procurorul de caz, părțile implicate în dosar puteau să vadă acest act, mai puțin partea secretizată cu strict secret”, a precizat Adina Anghelescu la ”Punctul de Întâlnire”.

Citește Și Ministrul de Interne aruncă bomba: Dosarul 10 august va fi desecretizat în această săptămână

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close