Antena 3 CNN Politică Athanasiu: Nu candidez la prezidenţiale. Oportuniştii şi corigenţii fac politică azi

Athanasiu: Nu candidez la prezidenţiale. Oportuniştii şi corigenţii fac politică azi

Athanasiu: Nu candidez la prezidenţiale. Oportuniştii şi corigenţii fac politică azi
de S.T.    |    02 Mar 2014   •   20:42

Ştirea săptămânii a fost ruperea Uniunii Social Liberale. O ştire tristă pentru unii, îmbucurătoare pentru alţii. Duminică, la "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor l-a avut invitat pe profesorul Alexandru Athanasiu, alături de care a dezbătut cel mai fierbinte subiect al scenei politice.

În noul Guvern, fostul ministru al Educaţie şi al Muncii a declarat că i s-a oferit o funcţie de ministru delegat, afirmând totodată că nu este interesat să candideze la alegerile prezidenţiale.

Potrivit acestuia, "inflaţia de anunţuri la preşedinţia României arată frustrarea unora, ambiţii neacoperite sau prizonierate faţă de unele partide care împing nişte oameni cu orice preţ, pentru a-şi rezolva interesele lor".

"N-am auzit pe nimeni până acum să vorbească despre cum crede că trebuie să fie îmbrăcată cu modestie, cu sacrificiu, cu dezinteres personal total haina de preşedinte", a spus profesorul Alexandru Athanasiu.

"Candidaţii la preşedinţie în România de astăzi sunt prizonierii partidelor lor, care-i îmbracă după cum ar vrea ei să fie  îmbrăcaţi", a mai spus fostul ministru.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor"

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close