Antena 3 CNN Politică Bogdan Teodorescu: Dacă USL va muri, va muri de o moarte foarte mică, de ceva penibil. Orgoliu, supărare, o porcăreală

Bogdan Teodorescu: Dacă USL va muri, va muri de o moarte foarte mică, de ceva penibil. Orgoliu, supărare, o porcăreală

Bogdan Teodorescu: Dacă USL va muri, va muri de o moarte foarte mică, de ceva penibil. Orgoliu, supărare, o porcăreală
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Mai 2013   •   20:39
Partea a doua a emisiunii Punctul de Întâlnire, realizată de Radu Tudor, a avut ca subiect principal evoluţia USL şi problemele apărute în Uniune. 
 
Invitat în emisiune, analistul politic Bogdan Teodorescu a arătat că problemele s-au declanşat la data de 9 decembrie. 
 
"Atunci au apărut problemele, când au apărut teme diferite pe agendele celor două partide. Probleme în interiorul USL există, sunt enunţate şi acceptate de ambii lideri şi îndrăznesc să spun că totuşi că vor reuşi", a explicat Teodorescu. 
 
"Miracolul USL, dacă nu chiar cea mai mare surpriză politică din ultimii 20 de ani a pornit de la două realităţi: o chimie specială între doi lideri politici şi un mare inamic comun. Aceasta a fost reţeta mega-succesului USL. Doi oameni şi un inamic. Acum oamenii sunt tot acolo dar nu mai există inamic, USL are altă problemă: guvernarea. În acest moment, aceasta este cea mai mare provocarea a USL. Ori raportarea diferită la guvernare a celor două partide, de doctrine fundamental diferite, se resfrânge în acest şir de nemulţumiri pe care le vedem de câteva luni încoace", a arătat Teodorescu. 
 
Analistul a arătat că este convins de faptul că USL îşi va atinge scopurile stabilite dar, într-un caz extrem, dacă USL va muri, va fi din cauza unui motiv "penibil". 
 
"Dacă USL va muri, va muri de o moarte mică, de un scandal ridicol, de ceva penibil. Orgoliu, supărare, o porcăreală. Tot ce este foarte mare, dacă e să moară, moare foarte mic", a explicat Teodorescu. 
 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close