Antena 3 CNN Politică Cristian Pârvulescu: Arestarea lui Udrea înseamnă eşuarea regimului Băsescu

Cristian Pârvulescu: Arestarea lui Udrea înseamnă eşuarea regimului Băsescu

Cristian Pârvulescu: Arestarea lui Udrea înseamnă eşuarea regimului Băsescu
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    15 Feb 2015   •   20:03

Arestarea Elenei Udrea, cea pe care până de curând Traian Băsescu o numea protejata sa, înseamnă un eşec pentru regimul Băsescu, a apreciat politologul Cristian Pârvulescu.

 
Întrebat ce înseamnă arestarea lui Udrea, după 10 ani de regim Băsescu, Pârvulescu a răspuns: "Un eşec înseamnă, este eşecul celor 10 ani de preşedinţie Băsescu. Dacă Traian Băsescu voia să demonstreze că a reuşit ceva, scandalul în centrul căreia se află Elena Udrea, vinovată sau nu, pune pecetea pe preşedinţia lui Traian Băsescu, ea este eşuată", a spus politologul Cristian Pârvulescu, duminică, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Politologul a atins şi problema finanţării campaniilor din bani publici, spunând că ar trebui rezolvată cu un DNA al campaniilor.
 
"Dacă vrem să nu mai avem corupţie în România trebuie să rezolvăm problema finanţării campaniilor electorale. Finanţare de la buget, cu un control sever, cu instituţii puternice, cu un DNA al campaniilor electorale, asta ar duce la primenirea vieţii politice", a precizat Pârvulescu.
 
Politologul a apreciat că în România, campaniile electorale au devenit din ce în ce mai scumpe şi au luat modelul celor din SUA.
 
"Pentru asta, trebuie un cadru legislativ şi politic, penteru ca aşa ceva să nu se mai întâmple", a spus Cristian Pârvulescu, referindu-se la problema finanţării campaniilor din bani publici.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close