Antena 3 CNN Actualitate Dan Şova: Dacă n-am fi avut un preşedinte care trebuia să-şi cerşească scaunul, am fi avut 6 miliarde pentru autostrăzi

Dan Şova: Dacă n-am fi avut un preşedinte care trebuia să-şi cerşească scaunul, am fi avut 6 miliarde pentru autostrăzi

Dan Şova: Dacă n-am fi avut un preşedinte care trebuia să-şi cerşească scaunul, am fi avut 6 miliarde pentru autostrăzi
Sursa foto: Foto: Antena 3
03 Noi 2013   •   19:45
Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova, a declarat în direct la Antena 3 că Traian Băsescu a negociat prost banii europeni pentru infrastructură.

Dan Şova: Până în 2016 facem 300 de kilometri de autostradă

Domnul preşedinte Băsescu, când a stat cu mâna întinsă, în iulie 2012, la liderii europeni, ca să rămână pe scaun la Cotroceni, nu s-a mai putut duce la negocieri să spună „Eu nu accept aşa ceva pentru ţara mea!”, „Nu poate fi ţara mea singura care are 1.000 de euro pe cap de locuitor când toată lumea din jurul nostru are 2.000”. Este ruşinos, şi Croaţia care de abia a intrat are 1.700 de euro pe cap de locuitor fonduri de coeziune. Numai noi avem 1.000 de euro pe cap de locuitor. De ce? Asta înseamnă mână întinsă în politică”, a declarat Dan Şova.

"Singurul lucru care mă doare este că, în loc să fi avut 3 miliarde pentru autostrăzi, dacă n-am fi avut un preşedinte care trebuia să-şi cerşească scaunul, am fi avut 6 miliarde pentru autostrăzi şi puteam să facem mult mai mult”, a adăugat ministrul.

Urmăriţi înregistrările emisiunii Punctul de Întâlnire


 


 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close