Antena 3 CNN Actualitate Dăncilă face inventarul tăierilor anunțate de Guvernul Orban: Se confirmă toate avertismentele PSD!

Dăncilă face inventarul tăierilor anunțate de Guvernul Orban: Se confirmă toate avertismentele PSD!

Dăncilă face inventarul tăierilor anunțate de Guvernul Orban: Se confirmă toate avertismentele PSD!
07 Noi 2019   •   20:17

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a lansat, joi seară, o serie de atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis și a Guvernului Orban.

"Încă din primele trei zile ale acestei guvernări vedem cum se confirmă, din păcate, toate avertismentele PSD. Guvernul lui Iohannis nici nu s-a instalat bine la Palatul Victoria și anunță deja tăieri de salarii în Sănătate, scumpirea medicamentelor, închiderea magazinelor cu mâncare românească ieftină, sistarea căldurii și a apei calde în prag de iarnă, concedieri în masă și noi taxe.

Acesta este, dragi români, noul guvern al României - echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, oameni puși acolo ca să răspundă la comenzi și să-i mai asigure un mandat. Acești oameni s-au trezit peste noapte miniștri și în afară de tăieri, deființări și concedieri nu știu să facă nimic", a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a afirmat că PSD va fi cea mai dură opoziție pentru noua guvernare.

"Adevărul este că acest guvern este un pericol pentru România și trebuie oprit la vot. Nu trebuie să lăsăm toată puterea asupra acestei țări în mâna unui singur om. Dacă au făcut atâtea în doar trei zile, imaginați-vă ce îi așteaptă pe români.

PSD va fi cea mai dură, cea mai agresivă și cea mai bună opoziție pe care au văzut-o vreodată acești amatori, pentru că am fost și rămâne singurul partid care și-a asumat creșterea veniturilor și creșterea nivelului de trai al oamenilor. O să luptăm cu ei până când vor dispărea de la guvernare și vor rămâne din nou în memoria colectivă drept cel mai crud și incompetent guvern așa cum a rămas Guvernul Boc până astăzi", a subliniat Dăncilă.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close