EPIDEMIE DE PENALI IN PDL

25 Mar 2012   •   14:31
EPIDEMIE DE PENALI IN PDL
Partidul Democrat Liberal e strabatut de un fior penal. De sus pina jos. Parlamentari, lideri centrali si locali, fosti si actuali ministrii, toti sunt implicati in afaceri care cuprind o gama foarte larga de infractiuni pe care le regasim in Codul Penal. Romania este condusa haotic de oameni preocupati doar de bunastarea lor personala pe fondul amplificarii saraciei, somajului si recesiunii. Suntem intr-un an electoral, mai sunt circa 60 de zile pina la alegerile locale si nimic nu pare sa mai schimbe dezgustul maxim al populatiei, generator de schimbare masiva prin voturi acordate Opozitiei. 
Comportamentul lui Traian Basescu, problemele grave din mandatul de ministru al Elenei Udrea, anturajul infractional in care se invarte non-stop Ioan Oltean, secretarul general al PDL. Si cu voia. dvs, ultimul pe lista, deputatul PDL si UNPR Mihail Boldea, unul din capii crimei organizare din Galati potrivit DIICOT. Veti vedea si rezultatele unui sondaj ce demonstreaza inca odata o ruptura extrem de grava intre populatie si conducatori, fara precedent in ultimii 22 de ani. 
Mai poate fi vorba despre legalitate in acest regim? Ce responsabilitati au procurorii, serviciile secrete, primul ministru si presedintele Romaniei, in calitate de conducatori ai Consiliului Suprem de Aparare a Tarii? 
Discutam de la ora 19,00 cu Valeriu Zgonea, vicepresedinte PSD si Dan Radu Rusanu, vicepresedinte PNL. De la ora 20,00, vor veni Bogdan Ciuca (vicepresedinte PC) si Corneliu Dobritoiu (PNL). Invitatul special pentru ambele ore ale emisiunii este Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Vorbe grele" 

ExitPOLL
  • x close