Antena 3 CNN Politică Mihai Fifor: „Nu se dezice nimeni de Liviu Dragnea în partid. Vrem ca acesta să fie puternic și să fie eliberat”

Mihai Fifor: „Nu se dezice nimeni de Liviu Dragnea în partid. Vrem ca acesta să fie puternic și să fie eliberat”

Mihai Fifor: „Nu se dezice nimeni de Liviu Dragnea în partid. Vrem ca acesta să fie puternic și să fie eliberat”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
04 Iul 2019   •   20:26

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a fost invitatul lui Radu Tudor, joi seară, în cadrul emisiunii ”Punctul de Întâlnire”. 

Actualul secretar general al social-democraților a afirmat cu tărie că partidul nu se dezice de fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

„Nu se dezice nimeni de Liviu Dragnea în partid la noi, am spus-o și în Congresul social-democraților. Vrem ca acesta să fie puternic și să fie eliberat dacă lucrul acesta este decis de Instanță. Decizia CCR spune că tot ceea ce s-a dat din 2003 încoace a fost dat pe baza completurilor de judecată constituite nelegal. Este cutremurător. Sunt niște ani în care completurile nelegal constituite au trimis în spatele gratilor oameni, fără ca aceste completuri să aibă dreptul să facă acest lucru”, a precizat Mihai Fifor.

În ceea ce privește relația social-democraților cu ALDE, coaliția de guvernare, Mihai Fifor a subliniat că există în continuare o relație bună de colaborare cu aceștia.

„Este o relație asumată de ambele părți. Călin Popescu Tăriceanu a fost tot timpul un partener extrem de corect față de PSD”, a adăugat secretarul general al PSD.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close