Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Moartea îşi face loc pe şoselele din România

Mircea Badea: Moartea îşi face loc pe şoselele din România

Mircea Badea: Moartea îşi face loc pe şoselele din România
Sursa foto: Foto: Antena 3
16 Oct 2011   •   22:01

Mircea Badea a comentat succint tragicul accident rutier provocat de Şerban Huidu, în urma căruia doi oameni şi-au pierdut viaţa.

Realizatorul emisiunii „În gura presei” a fost invitat în emisiunea „Punctul de Întâlnire” pentru a dezvolta alte subiecte, însă a fost nevoit să spună câteva cuvinte despre tragicul eveniment.

Mircea Badea a abordat subiectul accidentului într-un mod generalizat, spunând că moartea îşi face loc pe şoselele din România, în fiecare zi.

În plus, realizatorul tv a povestit un accident în care a fost chiar el implicat. „Pe mine Huidu nu mă interesează absolut deloc. Nu dau doi bani de el. Putem vorbi despre moartea pe şoselele din România, prin care eu am trecut şi eu. A intrat în mine un monstru de oţel”, a povestit realizatorul TV, în cadrul emisiunii Punctul de Întâlnire.

„Mi se pare că ghinion au avut cei care au murit şi norocoşi au fost cei care au scăpat", a mai declarat Mircea Badea, făcând referire la accidentele rutiere care au loc pe şoselele din România.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close