Antena 3 CNN Actualitate Mircea Diaconu: Nu voi mai candida la europarlamentare. A fost ca prima dragoste care trebuie lăsată în amintiri

Mircea Diaconu: Nu voi mai candida la europarlamentare. A fost ca prima dragoste care trebuie lăsată în amintiri

Mircea Diaconu: Nu voi mai candida la europarlamentare. A fost ca prima dragoste care trebuie lăsată în amintiri
25 Ian 2019   •   20:15

Mircea Diaconu a mărturisit la emisiunea „Punctul de Întâlnire” de la Antena 3 că nu vrea să mai candideze la alegerile europarlamentare. 

„Nu voi mai candida la europarlamentare. A fost ca prima dragoste și prima dragoste trebuie lăsată în amintiri, în fotografie, în memorie, ca un tablou. A fost unic și nu trebuie repetat așa ceva. Pe de altă parte, vreau să muncesc, nu mă retrag. Dar oricât de mult aș munci, seara vreau să ajung acasă. 

E una dintre schițele lui Octavian Paler. Spune el că „voi, cei care intrați acasă, deschideți ușa și spuneți bună seara, nu știți ce înseamnă să intri pe o ușă tăcând”. Și eu am realizat, mai ales în ultimii ani, că intru acolo pe ușa aia tăcând și nu vreau. Vreau să muncesc aici și problemele sunt românești și trebuie rezolvate tot de aici. Bruxelleul e un ecou, e ca un fel de difuzor, cineva aruncă ca să primească”, a spus Mircea Diaconu. 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close