ORA 19.00 - BINELE O DUCE RAU IN ROMANIA

30 Oct 2011   •   15:51
ORA 19.00 - BINELE O DUCE RAU IN ROMANIA
Evenimentele din viata politica si sociala din Romania ma indeamna sa spun ca degradarea si batjocura isi ating cotele supreme in acest regim. Oamenii se lupta sa supravietuiasca, cel mai mare inamic fiind statul, cel care de fapt ar trebui sa fie sprijinul principal. Totul este pe dos in tara condusa de Traian Basescu si Emil Boc. Iar blonda lor favorita, Elena Udrea, vrea cu orice chip sa ne confirme acest lucru. O actiune rusinoasa a fost declansata de Ministerul Dezvoltarii si Turismului. Bani publici sunt cheltuiti pentru popularizarea dictatorului comunist Nicolae Ceausescu. Udrea vrea un circuit turistic prin care sa ne laudam lumii cu tot ce-a avut Romania mai rau in epoca sa moderna : dictatura. De la Scornicesti pina la Targoviste. Manastiri faimoase, cladiri cu semnificatie istorica, repere fundamentale pentru civilizatia romaneasca, toate sunt aruncate la cos. Vom comenta pe larg aceasta initiativa pe care o consider absolut revoltatoare. Si vom urmari impreuna un reportaj al cunoscutei televiziuni pan-arabe Al Jazeera exact despre acest subiect. Titlul este sugestiv : Turismul-dictator
Un alt fapt respingator din toate punctele de vedere este aranjamentul politic dintre Victor Ciorbea, presedinte PNTCD si Traian Basescu prin care taranistii ajung in plasa Cotrocenilor la doar citeva zile dupa moartea liderului Ion Diaconescu.
Invitati sunt profesorul universitar Alexandru Atanasiu, fost ministru al muncii si profesorul universitar Andrei Marga, fost ministru al educatiei, rector al Universitatii Babes Bolyai. 

x close