ora 19 - Basescu, umilit si umilitor

11 Mar 2012   •   16:14
ora 19 - Basescu, umilit si umilitor
Hotarit lucru, presedintele Traian Basescu face tot ce-i sta in putinta pentru a irita si mai tare populatia care nu-l mai doreste in fruntea statului. In loc sa constientizeze ca are o cota de 90 la suta de neincredere si sa-si duca mandatul cu precautie, noi si noi afirmatii iritante au fost lansate. Pe 7 Martie, Traian Basescu a vorbit in Parlamentul Romaniei si a dat noi directive guvernului. Cea mai complicata dintre ele, sa reintregeasca salariile in saptamina alegerilor locale. Ministrul de finante spune ca Romania se indreapta spre o noua recesiune. Atunci de unde bani? 
Criticat si apostrofat pe buna dreptate de populatia revoltata, presedintele Basescu se declara umilit si la limita superioara a suportabilitatii. Dar spune ca nu abdica, autocalificindu-se astfel monarh al unei republici pe care o domina autoritar, in stil Putin. 
Despre situatia complicata de azi si afirmatiile presedintelui, discutam in prima parte a emisiunii cu europarlamentarul liberal Renate Weber si cu profesorul de politologie Daniel Barbu de la Universitatea Bucuresti

Parteneri
x close