Antena 3 CNN Politică Punctul de Întâlnire. C.P.Tăriceanu: Atitudinea preşedintelui în scandalul Lukoil a fost total deplasată

Punctul de Întâlnire. C.P.Tăriceanu: Atitudinea preşedintelui în scandalul Lukoil a fost total deplasată

Punctul de Întâlnire. C.P.Tăriceanu: Atitudinea preşedintelui în scandalul Lukoil a fost total deplasată
Sursa foto: Foto: VideoNews
12 Oct 2014   •   19:10
Preşedintele Senatului, fostul premier al României şi candidatul independent pentru Palatul Cotroceni, Călin Popescu Tăriceanu, a fost invitatul lui Radu Tudor în ediţia de duminică a emisiunii "Punctul de Întâlnire". 
 
În contextul scandalului Lukoil, Tăriceanu a opinat că în campanie electorală, în loc de dezbatere pe programe, se nasc diverse diversiuni, dar că atitudinea preşedintelui în această problema a fost total deplasată.
 
"Eu cred că declaraţia preşedintelui face parte din această categorie. Campania este parazitată de tot soiul de subiecte. Cât priveşte Lukoil, sigur, compania trebuie să respecte legislaţia, dar atitudinea preşedintelui este total deplasată. Eu sunt un mare admirator al culturii ruse, dar nu pot să accept comportamentul actualului lider rus. Eu am vrut şi am crezut că am depăşit această perioadă, că ne întoarcem spre normalitate şi vedem că agresiunea şi agresivitatea Rusiei în acest moment este un pericol uriaş, pentru România, estul Europei, întreaga Europă". 
 
"Dar mesajele aceastea dat de Băsescu se înscriu în categoria "diversiuni", petnru că dânsul are nevoie ca toată această campanie să băltească în continuare", a conchis Tăriceanu. 
 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close