Antena 3 CNN Actualitate Puțini români știu detaliul acesta. De ce cer autoritățile să precizăm traseul pe declarația pe proprie răspundere

Puțini români știu detaliul acesta. De ce cer autoritățile să precizăm traseul pe declarația pe proprie răspundere

Radu Tudor a prezentat, vineri, la Punctul de întâlnire, toate detaliile referitoare la noua declarație pe proprie răspundere pe care trebuie să o completeze românii care ies din localitățile de domiciliu.

Puțini români știu detaliul acesta. De ce cer autoritățile să precizăm traseul pe declarația pe proprie răspundere
15 Mai 2020   •   23:32

Mulți români s-au întrebat de ce vor autoritățile să știe exact traseul pe care îl parcurgem atunci când plecăm din localitate.

"Dacă vreți să mergeți, spre exemplu, de la București la Sinaia scrieți București - Sinaia - București. Dacă vreți să mergeți și la Sinaia și la Predeal scrieți București - Sinaia - Predeal - București, în așa fel încât să fie menționate în această rubrică toate reperele deplasării.

Dacă mergeți București - Cluj și vă opriți la Târgu Mureș, e bine să treceți și Târgu Mureș în această rubrică și etapele intermediare în așa fel încât polițiștii când verifică această declarație să aibă garanția că respectați traseul.

Mulți se vor întreba de ce trebuie să detalieze ei Ministerului de Interne ce fac și unde mă duc  - dacă, Doamne ferește, se întâmplă vă infectați undeva pe traseul acesta se declanșează imediat o anchetă epidemiologică. Și, în funcție de sinceritatea dvs., vom putea să prevenim și alte infectări", a spus Radu Tudor.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close