Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Am avut dreptate! Minciună și incompetență la CNAIR!

Radu Tudor: Am avut dreptate! Minciună și incompetență la CNAIR!

Radu Tudor: Am avut dreptate! Minciună și incompetență la CNAIR!
Sursa foto: foto: Antena 3
09 Iul 2019   •   19:16

Radu Tudor a comentat, în ediția de marți a emisiunii "Punctul de Întâlnire", decizia premierului Viorica Dăncilă de a cere revocarea din funcție a directorului CNAIR, Narcis Neaga.

"Nu-mi stă în caracter să mă laud. Dar am avut dreptate. Acum și premierul Viorica Dăncilă a realizat ca a fost trasă pe sfoara de niște incompetenți.

Repet bilanțul ultimilor 10 ani: 20 miliarde de euro cheltuite, 20.000 morți, zero kilometri de autostradă. Acest bilanț demn de un război aparține CNAIR și conducerii horror de acolo. Cu care se împacă și ministrul Răzvan Cuc și secretarul de stat Titea. Fără o schimbare profundă, minciuna va perpetua.

Salut gestul premierului și sper să continue și în alte zone din Transporturi, unde suntem mai rău ca acum 10 ani", a spus Radu Tudor.

Radu Tudor a prezentat și harta șantierelor de autostradă din România, o hartă care a rămas neschimbată de ani de zile:

"Din păcate, o spun cu foarte mare regret, aș fi dorit să vă prezint altceva. E aceeași hartă. cu aceleași trasee de mai bine de 10 ani de zile. Aici, la Antena 3, în platoul emisiunii Punctul de Întâlnire, vă prezentăm aceeași hartă cu același promisiuni.

Și a trecut un deceniu din viața noastră și avem tronsoane care nici măcar nu au fost deschise printr-un șantier", a subliniat Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close