Antena 3 CNN Politică Șova: Sunt în continuare ministrul Transporturilor

Șova: Sunt în continuare ministrul Transporturilor

Șova: Sunt în continuare ministrul Transporturilor
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    06 Dec 2018   •   19:25

Mandatul meu e în exercițiu, a declarat, joi, la Antena 3, ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova.

Am dat mesajul că eu sunt Lucian Șova și sunt ministrul Transporturilor, aproape ca un slogan, și e un lucru în care cred. Din perspectivă legală, nu voi fi lipsit de niciuna din prerogativele și responsabilitățile pe care le am”, a precizat Lucian Șova, joi seară, la emisiunea „Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor”.

Lucian Şova a susţinut, joi, într-o conferinţă de presă, că este în continuare ministrul al Transporturilor şi îşi exercită toate atribuţiile şi prerogativele legale până la expirarea mandatului.

„Vreau să transmit pe această cale tuturor celor interesaţi că eu sunt Lucian Şova şi sunt ministrul Transporturilor. Fac un apel la toţi cei care în spaţiul public dezbat acest subiect să manifeste responsabilitate cu privire la afirmaţiile sau interpretările sau analizele pe care le fac - şi mă refer aici la faptul că orice afirmaţie făcută în spaţiul public de către persoane care au o anume semnificaţie politică sau administrativă în România pot aduce prejudicii activităţii a peste 55.000 de angajaţi, care se află în subordinea mea, şi, prin acest lucru, a milioanelor de utilizatori de servicii de transport, de infrastructură de transport etc. Am vrut să fac aceste declaraţii pentru a clarifica foarte evident un lucru. Sunt ministrul Transporturilor, îmi exercit toate atribuţiile şi toate prerogativele în conformitate cu prevederile legale şi înţeleg să fac acest lucru până când îmi va expira mandatul”, a spus Şova.

Olguţa Vasilescu: De mâine, nu vom mai avea ministru la Transporturi. Vom avea un minister blocat

El a susţinut că nu a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis pe această temă.

„Regret că sunt prins la mijloc în această dezbatere politică. Nu m-am întâlnit cu Klaus Iohannis”, a punctat Șova la Antena 3.

Lucian Şova a adăugat că, dacă ţintele din programul de guvernare privind punerea în funcţiune a 60 de noi kilometri de autostradă nu se vor realiza, îi va demite pe responsabilii de proiecte din subordinea sa.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close