Antena 3 CNN Politică Teodor Meleșcanu: „Eu doresc consolidarea și succesul ALDE. De aceea am acceptat propunerea de a candida la președinția Senatului”

Teodor Meleșcanu: „Eu doresc consolidarea și succesul ALDE. De aceea am acceptat propunerea de a candida la președinția Senatului”

Teodor Meleșcanu: „Eu doresc consolidarea și succesul ALDE. De aceea am acceptat propunerea de a candida la președinția Senatului”
05 Sep 2019   •   20:59

Senatorul Teodor Meleșcanu a explicat la Antena 3 de ce a acceptat propunerea de a candida la președinția Senatului. 

„Eu sunt membru ALDE și doresc să rămân membru ALDE. De peste 15 ani am fost alături de domnul Tăriceanu și am contribuit și eu la crearea acestui proiect politic care se numește ALDE. 

Am stat alături de dânsul și în momentele foarte dificile. Dau un singur exemplu, excluderea din PNL de către domnul Crin Antonescu. Eu doresc consolidarea și succesul ALDE. Din acest punct de vedere am acceptat propunerea de a candida la președinția Senatului. 

La vârsta mea, la experiența mea politică, funcțiile nu prezintă pentru mine nicio atracție. Dacă voi fi ales de către colegii mei senatori președinte al Senatului, voi aduce experiența mea, echilibrul și continuarea proiectului ALDE început în 2016 cu PSD”, a spus Meleșcanu la „Punctul de Întâlnire”. 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close