TEZELE DIN IUNIE DE LA SNAGOV

20 Iun 2010   •   14:36
TEZELE DIN IUNIE DE LA SNAGOV
Astazi 20 Iunie, intr-o atmosfera calda, prieteneasca, are loc vizita sefului statului, presedintele Republicii Romania, in localitatea Snagov. Oamenii muncii de la sate si orase, alaturi de ziaristi, ies in intimpinarea celor care poarta pe umerii lor povara administrarii treburilor tarii. In discursul sau, presedintele Republicii va aborda unele teme de interes general, dar va vorbi si despre unele neajunsuri. Sunt asteptate unele schimbari la nivel central sau sanctiuni cu vot de blam. Ideile presedintelui vor fi transpuse in practica cu entuziasm de intregul activ de partid si de stat. La intilnire au participat primul ministru, tovarasa Elena, alti membri ai Guvernului si lideri importanti ai partidului.

Se impune o precizare importanta. Este vorba despre Traian Basescu si PDL, chiar daca toate reperele seamana perfect cu ce am trait inainte de 1989.
Discutam la Punctul de intilnire despre reuniunea de la Snagov, despre situatia PDL, a guvernului si a presedintelui Basescu. Impreuna cu sociologul Mirel Palada, director executiv al CCSB si senatorul Cristian Diaconescu, presedinte de onoare al UNPR. Profesorul Bogdan Teodorescu va interveni telefonic pentru o analiza asupra evolutiei de 18 ani a Partidului Democrat, actual PDL.

In partea a doua a emisiunii, o confruntare de zile mari : ministrul de finante Sebastian Vladescu versus analistul economic Ilie Serbanescu. Veti afla adevaruri dureroase si amanunte foarte importante despre criza prin care trecem si cite sacrificii trebuie sa mai faceti dumneavoastra.

  • x close