Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu a plecat, Antena 3 rămâne. Mihai Gâdea: În opinia mea, ultimii 10 ani au fost o catastrofă sub toate aspectele

Traian Băsescu a plecat, Antena 3 rămâne. Mihai Gâdea: În opinia mea, ultimii 10 ani au fost o catastrofă sub toate aspectele

Traian Băsescu a plecat, Antena 3 rămâne. Mihai Gâdea: În opinia mea, ultimii 10 ani au fost o catastrofă sub toate aspectele
21 Dec 2014   •   21:09

Directorul general al postului Antena 3, realizatorul emisiunii antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei, Mihai Gâdea, a vorbit în cadrul emisiunii Punctul de Întâlnire despre regimul lui Traian Băsescu şi încercările acestuia de a închide postul Antena 3.

„Nu sunt meritele mele că postul acesta a rămas în picioare. Şi când spun asta, nu o fac ca să fiu modest”, a spus Mihai Gâdea la începutul discuţiei cu Radu Tudor.

„Noi am avut parte de obscenitate publică”, a apreciat Mihai Gâdea făcând referire la regimul lui Traian Băsescu.

„Am o satisfacţie mare că a plecat omul acesta, dar, pe de altă parte, nu cred că trebuia să plece așa. (…) Dacă această ţară ar fi fost vie, dacă instituţiile din această ţară ar fi fost vii, cred că aceşti ani ar fi fost mult mai scurţi”, a mai spus Mihai Gâdea.

„În opinia mea, ultimii 10 ani de zile au fost realmente o catastrofă, sub toate aspectele”, a apreciat Mihai Gâdea.

„Sentimentul meu este unul de mare amărăciune în seara asta, pentru că eu cred că foarte mulţi oameni care au fost călcaţi practic pe cap de acest regim, de mafia imobiliară, de mafia politică, nu au primit satisfacţie”, a adăugat realizatorul emisiunii Sinteza Zilei.

"Ca să poţi să construieşti, trebuie întâi să dărâmi. Epoca lui Nicolae Ceauşescu trebuia dărâmată din temelii, nu să vină cei din eşalonul 2. (...) Cred că acesta este momentul în care nu trebuie să se facă aceeaşi greşeală. Cred că e o perioadă corectă - sau ar trebui să fie - pentru a dărâma. Băsescu nu a fost singur în anii aceştia. El a avut oameni în sistem. El a avut oameni pe care i-a adus şi care au fost slugile lui acolo. Cred că cei care l-au ajutat în a face aceste abuzuri ar trebui să fie căutaţi", a precizat directorul Antena 3.


"Ce va face Antena 3? Ce ştie mai bine. Aici sunt cei mai mai buni jurnalişti din România. Cei mai buni jurnalişti care s-au dovedit a fi şi cei mai curajoşi. Jurnaliştii care nu s-au înspăimântat nici când au fost urmăriţi, nici când au fost ascultaţi, nici când au fost intimidaţi, nici când s-a încercat să fie cumpăraţi. Aici s-a strâns o echipă fantastică. (...) Vom face ceea ce ştim mai bine, vom rămâne cei mai buni jurnalişti din România, cei mai oneşti", a  concluzionat Mihai Gâdea.






×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire radu tudor antena3
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close